Hoe werkt het?

Wie zijn wij?

Wij zijn kiesjekaasje.nl en zorgen sinds begin 2020 voor een ruim assortiment aan kazen, worsten, bites en drankjes. Bij ons kan je de ideale borrelplank zelf samenstellen! Dit bezorgen wij in heel Nederland!

Wat doen we?

Je kan bij ons terecht voor een breed assortiment aan lekkere kazen, worsten, bites en drankjes. Gevarieerd uit vooral buitenlandse producten maar ook uit eigen land. Bij ons kan je zelf je box samenstellen voor een borrel of je kiest 1 van onze gemixte boxen.

Waar focussen wij op?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Onze vakmensen gaan stad en land af om de heerlijkste producten voor jullie samen te stellen. Zodat jullie een heerlijke box kunnen samenstellen.

Stel je eigen box samen of kies een box!

Stel je eigen box samen met onze heerlijke producten. Geen idee wat je moet kiezen? We hebben ook meerdere boxen samengesteld waar je van kunt genieten. Drankje maakt het compleet!

Je hebt ook de optie om persoonlijke tekst/foto toe te voegen aan de box! (gratis)

WAT ZEGGEN ANDERE borrel FANs?

Gister een aantal kazen besteld + een fles wijn. Vandaag het pakket binnen gehad! Leuk verpakt. Voelt als het uitpakken van een cadeautje. Wij gaan vaker bestellen!

Lisa Beentjes

Nijmegen

Via via kwamen we in contact met kiesjekaasje.nl Leuk assortiment aan buitenlandse kazen + andere hapjes voor op de borrelplank en drankjes. Snel geleverd en leuk verpakt!

Bram Hoover

Breda