Meest gestelde vragen

Via de pagina ‘onze producten’ kan je ons assortiment terug vinden + de verschillende kaas boxen. Klik op het product dat je toe wil voegen aan je bestelling. Als je klaar bent met producten toevoegen ga je naar de winkelwagen en reken je het bedrag af. 

Klik op de omschrijving van het product en daar kan je terugvinden wat het gewicht/inhoud van het product is. 

Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een bevestiginsmail met je producten + factuur. Als je deze niet hebt ontvangen (check ook je spam mail) kan je contact met ons opnemen via info@kiesjekaasje.nl en dan helpen wij je verder. 

Al onze kazen zijn vacuüm verpakt dus zullen niet bederven tijdens het verzenden. Producten die gekoeld moeten worden zullen met koelelementen verstuurd worden. Daarnaast gebruiken we opvulmateriaal in de dozen zodat de inhoud stil blijft liggen tijdens het verzendproces en niet beschadigd. 

Je kan bij ons betalen via Ideal met je eigen bank. 

Wij versturen onze pakketten via PostNL. Als je de bestelling voor 12.00 uur plaatst dan wordt het pakket dezelfde werkdag verstuurd. 

Je ontvangt van ons een mail met daarin de beschrijving hoe je het pakket kan volgen zodat je weet wanneer het pakket geleverd wordt. 

Stuur ons een mail met de aantallen, producten en wat je eventueel nog meer wilt. Dit kan naar info@kiesjekaasje.nl en dan zoeken wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Stuur een mail naar info@jfehoreca.nl met een geldige reden waarom je de bestelling wil annuleren. 

Als de inhoud van je bestelling niet klopt kan je contact met ons opnemen via info@kiesjekaasje.nl en dan helpen we je verder. 

Post NL: De bezorgkosten bedragen €4.95.

Bezorgen in Breda kost €2.50 per bestelling. 

De bestellingen worden verstuurd van maandag tot en met vrijdag. Voor 12.00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden. 
Op zondagen en algemeen erkende feestdagen wordt niet bezorgd.

De levertijden van de bezorgdiensten zijn een indicatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levertijden van de bezorgdiensten. In verband met het COVID-19 virus kan het zijn dat de bestelling later binnenkomt i.v.m. drukte bij de bezorgdienst. 

Controleer altijd de houdbaarheidsdatum die op de producten staan. Na het openen van de producten zijn deze maximaal 7 dagen goed. 

Je kan alle kazen invriezen. Wij adviseren dit niet omdat het de smaak en structuur van de kazen beïnvloedt. Als je de kaas invriest doe dit dan vacuüm verpakt. Ontdooi de kaas daarna in de koelkast! 

Wij staan altijd open voor samenwerkingen. Stuur een mail naar info@kiesjekaasje.nl en we zoeken zo snel mogelijk contact met je.